Ανακοίνωση Εκδήλωσης



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι το διάστημα 18-20 Μαΐου έχει προσκληθεί η κ.EMMA CARCELES BERINGER καθηγήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου PABLO DE OLAVIDE στη Σεβίλλη της Ισπανίας. Το Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. έχει υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με το εν λόγω πανεπιστήμιο.
·         Την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 και ώρα 10.00 θα γίνει παρουσίαση του Ισπανικού Πανεπιστημίου από την κ. CARCELES και παρουσίαση ενός research paper με θέμα «Moderation effect of Gender Diversity on Exporting Activity of Spanish SMEs in times of crisis».
·         Την Τρίτη και ώρα 10.00-13.00 θα γίνει παρουσίαση προς τους φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής που επιθυμούν να παρευρεθούν με θεματική ενότητα «Portfolio Risk and Diversification».
·         Την Τετάρτη 20 Μαΐου η κ. CARCELES θα είναι στη διάθεση των σπουδαστών μας και ώρα 10.00-12.00 για ενημέρωσή τους σχετικά με προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών που παρέχονται από το Ισπανικό Πανεπιστήμιο αλλά και για δυνατότητες που υπάρχουν για τους σπουδαστές μας μέσω του προγράμματος ERASMUS+ . Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Ενημερώνονται οι κκ συνάδελφοι καθηγητές και οι σπουδαστές μας ότι οι διαλέξεις θα γίνουν στην Αγγλική γλώσσα στο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου όπου γίνονται οι απονομές πτυχίων.
Η παρουσίασή σας θα μας τιμήσει και θα βοηθήσει την προσπάθεια για περαιτέρω εποικοδομητική συνεργασία με το εν λόγω Πανεπιστήμιο.


Ευχαριστώ

Κωνσταντίνος Γαρουφάλης
Καθ.Εφαρμογών
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων